Lenson

Lenson erbjuder ett stort utbud av färgade linser. Dessutom säljer de månadslinser och färgade linser. Förutom redan låga priser erbjuder de nya kunder 50 kr i rabatt på sitt första köp. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Idag är Lenson definitivt en av de största och mest välbesökta linsbutikerna online som levererar linser inom Sverige. Självklart har dem ett stort utbud när det kommer till färgade linser för att inte tala om det övriga sortimentet. Dock är det inte så kallade Crazy lenses man har satsat på här utan i deras avdelning för färgade linser hittar du istället ett bra utbud av kontaktlinser som är till för att korrigera synfel men som även kan förändra och/eller förstärka din egen ögonfärg.

Lenson är en alltså en välrenommerad svensk linsbutik online och dem har varit med länge. Redan 2004 lanserade dem sin hemsida och har sedan dess arbetat för att ge linsanvändare i hela landet en bättre och mer bekväm vardag. Så vad kan man hitta i deras webbshop? Allt som har med linser att göra överhuvudtaget. Det vill säga allt från tillbehör som linsvätska och etuier till kontaktlinser från alla de välkända märkena som finns på marknaden. Dem levererar alltid originallinser till ett väldigt fördelaktigt pris och du kan som kund vara säker på att du får hem rätt produkter. Något som verkligen bidrar till den positiva bild som många linsanvändare har av Lenson är att dem sedan 2007 vunnit flertalet priser för bästa webbshop. Deras huvudkontor ligger i Stockholm men oavsett om du bor i Smygehuk eller Kiruna kan du räkna med snabb och säker leverans. Det finns flera fördelar med att handla sina linser här, oavsett om det är färgade linser man vill ha eller om det är ”vanliga” linser man är ute efter. Ett av de bästa erbjudandena är att alla nya kunder hos Lenson får det som kallas för prova på-rabatt. Det betyder att du får 50 kronor rabatt när du gör din första beställning av linser hos dem. Leveranstiden är väldigt kort när man beställer här ifrån, du behöver nämligen sällan vänta i mer än två till tre dagar innan du har fått linserna hem till dig. Dessutom kan du på ett enkelt sätt slippa allt som har med postombud att göra. Du behöver nämligen bara klicka i att du vill använda dig av deras smarta ompaketeringstjänst så kommer linserna alltid direkt i brevlådan.

Om du skulle behöva ett aktuellt recept på linser innan du beställer, då är det bara att boka ett optikerbesök direkt på Lensons hemsida. Dem har nämligen samarbete med flera olika optiker runt om i landet vilket gör att du enkelt kan boka en tid hos den optiker som ligger närmast dig via deras hemsida. Så kommer vi till det som kanske är det allra bästa med Lenson, du kan enkelt och helt gratis starta ett så kallat linsabonnemang som kund hos dem. Det är ju för det första inte alltid så att man kommer ihåg att beställa nya linser i tid. För det andra är det inte så kul att behöva sitta och fylla i alla parametrar för sina linser varje gång man ska beställa. Vad är då lösningen? Ett abonnemang, det enda du behöver göra är att fylla i uppgifterna första gången du beställer och sedan kryssa i hur ofta du vill att linserna ska levereras hem till dig. Kanske det smidigaste och säkraste sättet att få linser hemsskickade i tid varje gång det är dags för nya.