Lensia

lensia - Lensia

På Lensia.se kan du hitta ett riktigt bra utbud av färgade linser, de har både med och utan styrka och dessutom både färgade månadslinser och endagslinser.
 
Företaget som står bakom hemsidan Lensia.se heter Venditum Group AB, de har en vision; Att skapa en helt ny dimension när det gäller att handla linser på nätet. Målet är att kunna leverera en trygg, snabb och enkel E-handel. I webbshoppen på Lensia.se hittar du alla de kända varumärkena för linser; Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, CIBA, Vision & CooperVision. Inom området skötsel av linser kan du även hitta det välkända märket Alcon.
 
De färgade linserna på Lensisas hemsida finns alltså både med och utan styrka, utan styrka använder man dem mest av kosmetiska skäl. Då är det alltså linser som ändrar ögats färg men korrigerar inte något synfel. Dessa färgade linser är ofärgade i mitten, ibland är det till och med ett litet hål där, det är för att det inte ska påverka synen. De färgade linserna med styrka fungerar precis som vanliga linser och kan användas för att korrigera de synfel du önskar.
 
Nästan alla modeller har ett inbyggt UVA- och UVB-skydd för att skydda ögat från de skadliga strålarna från solen. Som sagt så finns det precis som för andra linser både endagslinser och månadslinser i det färgade linssortimentet på Lensias hemsida.